Een stoere, volwassen bril in kindermaat

Vingino Eyewear is de unieke collectie brillen van het kindermodemerk Vingino. Het kledingmerk is populair bij moeders en kinderen, en ontworpen voor een jonge maar zelfbewuste generatie. Vingino Eyewear past zich daarop aan door een volwassen product op kindermaat te produceren.

Iedereen ziet er cool uit als hij/zij zich zelfverzekerd voelt, ook kinderen

Iedereen ziet er cool uit als hij/zij zich zelfverzekerd voelt, ook kinderen. Door stijl te combineren met plezier en kwaliteit is Vingino Eyewear een merk waar alle leeftijden van kunnen genieten. Alle modellen  in de collectie van BijAlex brillen en contactelenzen komen in verschillende kleuren, voor iedere smaak en voorkeur wat.

Vingino Eyewear  werkt nauw samen met de eigen doelgroep, door kinderen de mogelijkheid te geven hun eigen bril te ontwerpen in de jaarlijkse competitie. De winnaars zien hun design werkelijkheid worden en in de winkels verschijnen.

Kinderbrillen van Vingino Eyewear

Met modellen voor alle leeftijden wil Vingino Eyewear zich profileren als een merk voor alle kids. Mini wordt daardoor opgevolgd door Kids, om dan door te gaan naar Teens.

Daarnaast hebben we BijAlex Roden en BijAlex Marum ook een collectie stoere zonnebrillen en skibrillen. Voor elke gelegenheid, en voor elke kind wat wils.