Sportbrillen

DE LENTE IS IN ZICHT,
HET IS WEER TIJD VOOR ZON!

Sportbrillen


Ben je nu actief op de fiets, op de golfbaan of op de ski’s, voor iedere sport hebben wij de geschikte sportbril in onze winkel. Het merendeel ervan is ook te voorzien van glazen op sterkte. Kijk hieronder voor een uitgebreider overzicht van onze sportbrilmerken Oakley en Evil Eye

OAKLEY

Het merk Oakley is in 1975 opgericht door Jim Jannard en is vernoemd naar zijn hond, die Oakley heette. De brillen van Oakley staan bekend om de superieure lenzen en monturen. Ze worden gedragen door mensen die willen gaan tot het uiterste voor een optimale prestatie. Zo is PRIZM één van de technologieën waar de brillenglazen van Oakley bekend om staan. PRIZM is ontwikkeld om kleuren en contrasten te versterken zodat je meer details kunt waarnemen. Ook staan de glazen bekend om het optimale zicht zonder vervormingen.

Oakley heeft een simpele filosofie; het maken van producten die beter werken en er beter uitzien dan al het bestaande op de markt. Dankzij deze lange geschiedenis en ruime ervaring heeft Oakley het respect gewonnen van topatleten, die vertrouwen op de Oakley brillen tijdens hun wedstrijden.

EVIL EYE

Het beste zicht en een perfecte pasvorm. Dit is waar het merk Evil Eye voor staat.
Evil Eye heeft voor elke lichtsituatie het geschikte glas, Of het nu op de golfbaan is of ’s werelds hoogste toppen. Het combineren van hoogwaardige oogmode-technologie en een geavanceerd ontwerp is altijd de belangrijkste focus waarde geweest.

Het LST (Light Stabilizing Technology) glas is een hoogwaardig glas, dat de contrasten versterkt. Het harmoniseert schommelingen die door samenspel van licht en schaduw veroorzaakt worden. Dit zorgt voor een ontspannen maar bovendien helder beeld.
LST is geschikt voor alle lichtomstandigheden.
De ideale bril voor iedere sportliefhebber dus!

Afspraak Sportbrillen passen Bij alex

Vind de juiste sportbril Bij Alex. Stap binnen in één van onze vestigingen. Of plan een afspraak om je te verzekeren van onze aandacht en tijd.

Bij Alex