Monturen

DE LENTE IS IN ZICHT,
HET IS WEER TIJD VOOR ZON!

Monturen


Een bril kan je uitstraling totaal veranderen!
Kies je voor een zakelijke of juist een hele natuurlijke look.

Bij Alex in Marum en Roden vind je monturen bekende merken als Mexx en Calvin Klein, maar ook van minder bekende merken zoals Odette Lunettes, Helden of The Black Label.

Odette lunettes

Odette Lunettes is een brillenmerk uit Antwerpen. Een High-end brillenmerk van tv presentatrice en influencer Eline de Munck en tv regisseur Bob Geraets.

Odette Lunettes wil jouw kijk op het vinden van het ideale ontwerp dat zowel je persoonlijkheid als je stijl vertegenwoordigt, veranderen. Een Odette geeft je het gevoel van zelfvertrouwen, empowerment en pit. Het merk streeft naar een tijdloos ontwerp met een edgy touch zodat je bril figuurlijk én letterlijk je sterkste punt wordt.

MEXX

Mexx is een Nederlandse fashion merk dat is opgericht in 1986 door Rattan Chadha.
De naam komt vanuit de twee eerdere merken Moustache en Emmanuelle samen te voegen. Neem de eerste twee letters van beide merken en voeg er twee kusjes aan toe. M + E + XX = MEXX.

Mexx staat voor een bril voor elke dag. Een bril voor echte mensen. Voor mensen die het leven ten volle leven en authenticiteit verkiezen boven perfectie.
Mexx heeft een frisse, levendige en unieke collectie. Mexx brillen zijn vaak rustig van kleur en uitvoering.

Mexx brilmonturen Bij alex, brillen en contactlenzen Roden en Marum

THE BLACK LABEL

The Black Label is in 2017 opgericht met als ambitie: een merk neerzetten waarin ze traditionele ambacht combineren met een eigentijdse stijl. In hun ogen moet een bril zowel functioneel als trendy zijn.

Gericht op het nu. Daarom staat The Black Label voor een vertaalslag van beeldbepalende klassiekers naar eigentijds design, met een grote liefde voor het gezicht en het comfort van de drager. Ingetogen luxe, noemen ze dat. Het gezicht draagt de bril en niet andersom.

CALVIN KLEIN

Calvin Klein begon in 1962 met het gelijknamige modemerk. Calvin Klein is het merk voor mensen met een individualistische levensstijl en is vooral populair bij de jongere doelgroep. Dit komt mede door het mooie eenvoud in design.

Calvin Klein heeft voor iedereen een bril. Al sinds de oprichting heeft het merk een plek binnen de mode-industrie. Eenvoudige maar elegante ontwerpen worden gedragen door vele beroemdheden.

De brillen van Calvin Klein zijn ontworpen volgens de laatste trends. De Calvin Klein collectie bestaat uit zowel correctiemonturen als zonnebrillen.

Kom brillen passen Bij alex

Pas monturen uit onze ruime collectie! Wij adviseren je graag om de voor jou perfecte bril te vinden!

Bij Alex